Oplossingen


Het intelligente M2M-bewakingssysteem van CIAT maakt bewaking en diagnose van de installatie op afstand mogelijk, waardoor u snel en gemakkelijk de prestaties en efficiëntie van de CIAT machines en hierdoor de installatie kunt optimaliseren.

M2M draagt bij tot optimalisatie van de werking van de unit in de installatie waarmee meetbare besparingen van de operationele kosten geboden kunnen worden. Uitgaand van een zorgvuldig ontworpen installatie kan er een stabiele, comfortabele en productieve omgeving voor medewerkers en klanten worden gegarandeerd.

Ook garandeert het dat de invloed van gebouwsystemen op het milieu tot het absolute minimum wordt beperkt, zodat u zowel uw energiedoelen kunt behalen als maatschappelijk verantwoord kunt ondernemen.

ciat-m2m-product-300x224.jpg

 M2M kan worden gebruikt als onderdeel van een algeheel service- en onderhoudspakket, zodat u dag en nacht toegang hebt tot specialistische monteurs en ingenieurs die u helpen bij alle prestatieproblemen of alarmen die kunnen ontstaan.

Proactieve ondersteuning op afstand biedt een aantal voordelen

  • Directe melding van eventuele storingen naar elk gewenst persoon. Hierdoor snelle reactie met minimale stilstand en ongemakken tot gevolg;
  • Optimalisatie van de prestaties en efficiëntie van een installatie, waardoor de operationele kosten en CO2-emissies worden gereduceerd;
  • Hulp bij het beheersen van uw onderhoudskosten;
  • Realtimeoplossingen die uw gebouwen en industriële procestoepassingen veerkrachtig en bestendig maken; 

Neem voor meer informatie contact op:

Tel: +32 2.414.80.80 

Email: [email protected]