#CIAT4life | Wij garanderen

optimale binnenlucht kwaliteit

 

Wij gebruiken #CIAT4life voor ons brede aanbod van geavanceerde binnenluchtkwaliteitoplossingen en diensten die bijdragen aan gezondere binnenomgevingen.


UV-C lampsysteem

Vanaf nu is er een krachtig desinfectiesysteem met ultraviolet C (UV-C) licht beschikbaar als optie voor de luchtbehandelingskasten (LBK’s) van CIAT. UV-C lampsystemen in luchtbehandelingskasten helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van de binnenlucht. UV-C licht wordt al meer dan een eeuw gebruikt om drinkwater te desinfecteren omdat het eventuele schadelijke ziekteverwekkers snel en doeltreffend onschadelijk kan maken. Het moderne, krachtige UV-C lampsysteem dat wordt gebruikt in de luchtbehandelingskasten van CIAT, bestrijdt microorganismen in de lucht, in het water en op oppervlakken om de binnenluchtkwaliteit (IAQ) te verbeteren. Dankzij de lange levenscyclus en de minimale onderhoudsvereisten is UV-C een zeer kosteneffectieve luchtbehandeling met betrekking tot de huidige uitdagingen op het gebied van binnenluchthygiëne.


CIAT4life_alle_voordelen@2x.jpg


“Deze innovatie voegt voor gebouweigenaren en facilitymanagers een zeer effectief nieuw middel toe aan hun arsenaal om het risico van ziekteverwekkers in gebouwen aan te pakken en infectierisico’s te verminderen,” aldus Juan Jose Francisco Diez, EU Airside marketingmanager bij CIAT. “De innovatie biedt een hoog niveau van bescherming en gemoedsrust als onderdeel van een programma voor microbiële risicobeperking en verbeterde veiligheidsmaatregelen en is bijzonder geschikt voor gebruik op kantoor, in hotels, scholen, recreatiecentra, sportcomplexen, theaters en bioscopen.”

UV-C is beschikbaar als optie op verschillende modellen. Download onze brochure voor meer informatie.


CIAT Clean Line, de mobiele Luchtreiniger

De CIAT Clean Line luchtreiniger is ontwikkeld voor het verbeteren van de binnenluchtkwaliteit terwijl de ziekteverwekkers en andere verontreinigingen in de lucht worden gereduceerd. Geleverd met hoge efficiëntie absoluutfilters en de mogelijkheid om actief koolstof- of kiemdodende systemen (UV-C) als optie te integreren, is het apparaat ontwikkeld om de installatie zo eenvoudig mogelijk te maken waardoor het gemakkelijk toepasbaar is en elke applicatie. De CIAT Clean Line kan worden gebruikt in twee verschillende bedrijfsstandenwaaronder onderduk en recirculatie. De hoogkwalitatieve EC-motor vermindert het energieverbruik dankzij hoge energiezuinigheid.

De CIAT Clean Line is beschikbaar in drie modellen. Download onze brochure voor meer informatie.


 

CIAT4life_extra_voordelen@2x.jpg