Werken bij CIAT


CIAT zet zich in om de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en innovatie en een eersteklas serviceniveau te bieden in alle markten waarin het bedrijf actief is. We zijn ons ervan bewust dat we deze doelen alleen realiseren als onze medewerkers uit het juiste hout zijn gesneden, experts in hun vakgebied zijn en onze visie delen dat de klant bij alles centraal staat.

We schatten onze medewerkers op waarde en bieden in ruil voor hun tomeloze inzet en jacht naar continue verbetering een inclusieve werkomgeving, scholingsmogelijkheden en gunstige arbeidsvoorwaarden.

Denk jij dat je de vaardigheden en ervaring hebt om aan de exacte eisen van een belangrijke speler in de markt te voldoen? Kijk dan voor al onze vacatures op www.switchtotherealwork.com en solliciteer direct! 

Arbeidsvoorwaarden

CIAT biedt, afhankelijk van je exacte rol binnen de organisatie, uitgebreide voordelen, waaronder een vrijwillig pensioenplan voor belanghebbenden, een UTC-studieprogramma en de mogelijkheid van persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Binnen de organisatie zijn groeimogelijkheden die we van binnenuit promoten. Als medewerker ben je dan ook als eerste op de hoogte van vacatures binnen de organisatie, vóórdat ze openbaar worden gemaakt.