bluedge_logo.png

 

Ons volwaardige aanbod met service- en onderhoudsmogelijkheden biedt gebouweigenaars en -beheerders totale gemoedsrust. Zowel grote als kleine organisaties vertrouwen op ons voor de zorg voor hun gebouwen en HVAC-systemen. Daarbij zorgen we voor betrouwbare, efficiënte, kosteneffectieve gebouwen waarin comfortabel kan worden gewoond en gewerkt.

Compleet Aanbod van serviceoplossingen

We bieden uiteenlopende serviceniveaus, zodat u de dekking nauwkeurig kunt afstemmen op uw behoeften en budget. Voor kritieke toepassingen, zoals datacenters, processen en productie met een hoge waarde en zorginstellingen, bieden we de hoogste ondersteuning om te zorgen dat uw gebouwen en bijbehorende systemen prioriteit krijgen en het hele jaar door dag en nacht optimaal blijven presteren. Er zijn uiteenlopende pakketten die passen bij uw vereisten, hetzij voor één gebouw of voor nationaal onroerend goed.

Al onze servicemonteurs zijn getraind volgens de hoogste professionele normen en hebben een volledige accreditatie voor de verwerking van F-Gas. Ook voldoen ze aan alle andere verplichtingen. Technici beschikken over de nieuwste analyse- en diagnosehulpmiddelen waarmee ze potentiële problemen kunnen vaststellen voordat deze tot storingen en stilstand leiden. Bovendien kunnen ze de prestaties optimaliseren, waardoor de operationele kosten en emissies worden teruggedrongen.

We beschikken over uiteenlopende intelligente oplossingen voor bewaking op afstand die dag en nacht potentiële problemen melden. Onze analisten zijn expert en controleren continu elke afwijking of alarmstatus om problemen te diagnosticeren en prioriteit aan serviceoproepen te geven, zodat de kosten worden verlaagd en systemen zo snel mogelijk weer volledig in werking kunnen worden gesteld.

Brochure

Download de brochure