Inbedrijfstelling


Hoogwaardige inbedrijfstelling en start van uw installatie

Onze technici ontvangen hun training in de fabriek en bieden specialistische ondersteuning bij het in bedrijf stellen van uw installatie om te garanderen dat deze vanaf de eerste dag goed fungeert en de prestaties en efficiëntie biedt die in de ontwerpfase werden vastgesteld.

Daarbij wordt gekeken naar de bedieningselementen, een belangrijk aspect om te waarborgen dat de installatie naadloos aansluit op andere HVAC- en gebouwsystemen, om de best mogelijke prestaties en omstandigheden in het gebouw te bieden.

De ingenieurs van CIAT worden continu geïnformeerd over de nieuwste technologische innovaties in apparatuur en hebben toegang tot gedetailleerde en actuele servicegegevens en operationele gegevens. U kunt er dan ook op vertrouwen dat uw apparatuur efficiënt en betrouwbaar functioneert en de prestaties biedt die u verwacht.

Verlengde garantie

Er is een verlenging van garantie beschikbaar als CIAT de inbedrijfstelling uitvoert en er binnen twee maanden na inbedrijfstelling een onderhoudscontract met CIAT wordt afgesloten. 

CIAT biedt onder andere de volgende inbedrijfstellingsmogelijkheden voor eigen apparatuur:

  • Opstarten van nieuwe CIAT units na installatie;
  • Opnieuw opstarten van HVAC-installatie na seizoensgebonden uitschakeling of na wijziging van de diensten en/of bedieningssystemen in het gebouw;
  • Training in gebruik van CIAT apparatuur;
  • Handleidingen voor apparatuur.