Onderdelen en accessoires


Reserveonderdelen en vervangende componenten voor koelinstallaties

CIAT biedt een volwaardige service met reserveonderdelen voor alle producten en apparaten in het portfolio. Zo wordt gewaarborgd dat er alleen originele componenten van fabriekskwaliteit in de installatie worden gebruikt. Daardoor bent u verzekerd van betrouwbaarheid, prestaties en efficiëntie en weet u zeker dat de apparatuur een volledige operationele levensduur heeft.

Dit geldt voor nieuwe en gereviseerde compressors, originele componenten en artikelen zoals vervangende filters en drogers, gereedschappen, smeermiddelen en andere serviceartikelen.

AQUACIAT-FREE-COOLING.jpg 

Onze snelle respons is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Die is heel belangrijk wanneer er sprake is van een onverwachte storing in een installatie. Alleen zo kunnen we zorgen dat uw apparatuur zo snel mogelijk weer functioneert. Onmisbare onderdelen kunnen de volgende dag al worden geleverd, zodat een snelle reparatie mogelijk is.

Voorraad met bedrijfskritische componenten

We beschikken over een aanzienlijke voorraad met belangrijke componenten, zodat u bent verzekerd van razendsnelle levering en minimale stilstand van installaties. We kunnen als extra service voorraden met bedrijfskritische onderdelen voor klanten beheren, zodat ze totale gemoedsrust hebben dat belangrijke onderdelen altijd beschikbaar zijn en snel kunnen worden geleverd wanneer er een onverwachte storing optreedt.

Professionele ondersteuning van de specialisten

Onze technische professionals hebben diepgaande kennis van installaties en apparaten van CIAT. Ze kunnen snel vaststellen welke vervangende onderdelen nodig zijn en u begeleiden bij relevante technische kwesties. Deze ondersteuning wordt tijdens gewone kantooruren gratis telefonisch geboden.

Complete service van reserveonderdelen

Onze uitgebreide service met reserveonderdelen voor koelsystemen wordt ondersteund vanuit fabrieken in Europa en andere werelddelen. We bieden een ongeëvenaarde service, daarbij geholpen door de mogelijkheden, kennis en inkoopkracht.