Onderhoud


BluEdge Service Platform & preventief onderhoud

Bij CIAT zijn we overtuigd dat partnerschappen op lange termijn de basis vormen voor een buitengewone service. Wij helpen u om meer inzicht te krijgen in de behoeften van uw bedrijf. Ons BluEdge serviceplatform heeft als opzet u te helpen te voldoen aan uw eisen en uw apparatuur efficiënt te laten werken. Wij kunnen u helpen bij het samenstellen van een programma op maat dat aansluit op uw specifieke doelstellingen en behoeften.

Brochure

Download de bruchure

Uw HVAC-installatie onderhouden

We zijn gespecialiseerd in het onderhouden van HVAC-installaties van CIAT en van alle andere merken waarover u mogelijk beschikt.

Preventief onderhoud zorgt ervoor dat de installatie het gehele jaar in topconditie is, waardoor onvoorziene storingen met alle bijbehorende kosten en productiviteitsproblemen worden vermeden. Onze onderhoudscontracten zijn flexibel en opgesteld om aan de eisen van verschillende soorten gebouwen en uiteenlopende budgetten te voldoen.

Optimaal van uw systemen profiteren

Om uiterst efficiënte gebouwen met hoogwaardige prestaties te realiseren, is het heel belangrijk om de installatie die het gebouw bedient te optimaliseren. Wij zorgen dat de installatie op een intelligente manier werkt en vloeiend en naadloos communiceert. Daarbij houden we, indien relevant, rekening met de omgevingsomstandigheden.

Onze ingenieurs zijn bekwaam in het beoordelen en herkennen van mogelijkheden om de prestaties te verbeteren, waardoor besparingen op operationele kosten, lagere emissies en een productievere omgeving voor personen in gebouwen worden geboden.

Naleving van wet- en regelgeving

De wetgeving voor gebouwen en de prestaties en veiligheid van installaties is complex en verandert constant. Onze vakbekwame technici en ingenieurs zijn volledig geschoold om naleving van alle relevante normen en regels te garanderen, waardoor u volledige gemoedsrust krijgt.

Vervangende componenten

De wetgeving voor gebouwen en de prestaties en veiligheid van installaties is complex en verandert constant. Onze vakbekwame technici en ingenieurs zijn volledig geschoold om naleving van alle relevante normen en regels te garanderen, waardoor u volledige gemoedsrust krijgt.

Waarom zouden wij uw HVAC-installatie repareren en onderhouden?

  • Wij zijn expert op het gebied van systemen van CIAT en andere merken;
  • Onze servicemonteurs zijn volledig getraind volgens de hoogste industriële normen;
  • We garanderen volledige naleving van alle wettelijke eisen;
  • We optimaliseren uw installatie voor efficiëntie en lagere operationele kosten;
  • Ons geplande onderhoud garandeert continuïteit van de HVAC-prestaties en voorkomt ongeplande storingen;
  • We reageren snel wanneer er een storing in systemen ontstaat;
  • Originele reserveonderdelen van fabriekskwaliteit garanderen betrouwbaarheid en prestaties;
  • We zorgen voor blijvend comfort voor gebruikers van gebouwen, zodat huurders blij en tevreden blijven;
  • We kunnen helpen bij het bedenken en realiseren van een algehele strategie voor energiebesparing om uw kosten te verlagen;

 

Contact:

Tel: +32 2.414.80.80 

Email: [email protected]